Μουράτογλου: “Ο Κύργιος δημιουργεί προβλήματα γιατί τα… χρειάζεται”

Ο Πάτρικ Μουράτογλου μίλησε για τη συμπεριφορά του Νικ Κύργιου και εξήγησε πως ο Αυστραλός μέσα από τα προβλήματα που δημιουργεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνες αντλεί ενέργεια και κίνητρο.

Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος για να πάρει την ενέργεια που χρειάζεται έτσι ώστε να αποκτήσει την επιθετικότητα στο παιχνίδι του. Όταν είναι ήρεμος στο court δεν είναι τόσο επιθετικός στο παιχνίδι του και δεν παίζει το καλύτερο τένις του. Νομίζω ότι η ηρεμία τον κάνει πιο ευάλωτο απέναντι στους αντιπάλους του”, δήλωσε αρχικά ο Γάλλος προπονητής και πρόσθεσε:

“Το…χάος κατασκευάζεται από τον Κύργιο. Κατά κάποιο τρόπο δημιουργεί προβλήματα γιατί τα χρειάζεται. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ενοχλητικό και το καταλαβαίνω. Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που κάνει, απλά τονίζω ότι αυτό που κάνει ωφελεί τον ίδιο στο παιχνίδι του.

Όταν έπαιξε με τον Στέφανο (σ.σ Τσιτσιπά) στο Wimbledon μιλούσε σε όλο το παιχνίδι ότι ο Στέφανος έπρεπε να αποβληθεί επειδή πέταξε την μπάλα στο πλήθος. Δεν σταματούσε να μιλάει γι’ αυτό και μάλιστα εκείνη την ημέρα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του.

Το επόμενο πρωί βρισκόμουν στα αποδυτήρια και ο Νικ συνέχισε να μιλάει γι’ αυτό το θέμα μ’ έναν άλλον διαιτητή. Γενικά το χρειάζεται, το έχει ανάγκη για να δώσει στον εαυτό του την ενέργεια για να παίξει όσο καλύτερα μπορεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.