Μπερετίνι: Χάνει το Roland Garros

Εκτός του γαλλικού Grand Slam θα μείνει ο Ιταλός.

Εκτός Roland Garros θα μείνει εφέτος ο Ματέο Μπερετίνι, με τον ίδιο να γνωστοποιεί μέσω των social media πως δε θα είναι έτοιμος για το τουρνουά.

Ο Ιταλός θα απουσιάσει καθώς τον περασμένο Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στον καρπό του δεξιού του χεριού, ενώ νωρίτερα είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο Australian Open φτάνοντας έως τους ημιτελικούς. Το ρεκόρ του μέχρι να μπει στο χειρουργείο ήταν 9-6.

Στην ανάρτησή του ο Μπερετίνι αναφέρει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον καρπό του, πλέον, από την άλλη, όμως, δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα προετοιμαστεί για να ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν στο γρασίδι.

«Είχα μία πολύ θετική ενημέρωση από το ιατρικό τιμ. Επιστρέφω στις προπονήσεις εντός κορτ σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το χέρι μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δουλεύω σκληρά για να βρεθώ σε καλή φυσική κατάσταση.

Η ομάδα μου κι εγώ αποφασίσαμε ότι δεν θα ήταν λογικό να επιστρέψω απευθείας σε αγώνες των πέντε σετ στο Roland Garros. Οπότε η επιστροφή μου θα καθυστερήσει προκειμένου να αγωνιστώ σε ολόκληρη την σεζόν στο γρασίδι», έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.