Τζόκοβιτς: “Πέρασα δύσκολους μήνες, θα τα αφήσω όλα πίσω”

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θέλοντας να αφήσει πίσω το δύσκολο διάστημα που πέρασε.

Ο Σέρβος τενίστας έχει παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια τους τελευταίους τρεις μήνες, ωστόσο δεν χάνει τη πίστη του για ένα καλύτερο μέλλον. “Ελπίζω να μην γίνουν έξι σε έξι μήνες“, δήλωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου του Monte Carlo Masters.

“Σίγουρα μου λείπει ο ανταγωνισμός. Ακόμα έχω το κίνητρο να είμαι στο tour, να αγωνίζομαι με τους νέους παίκτες και να παλεύω με τους καλύτερους στον κόσμο για τους μεγαλύτερους τίτλους. Σίγουρα οι τελευταίοι τέσσερις-πέντε μήνες ήταν δύσκολοι για μένα πνευματικά και συναισθηματικά, αλλά είμαι τώρα εδώ και θα προσπαθήσω να τα αφήσω όλα πίσω μου“, συμπλήρωσε.

Όσο για τη χωμάτινη επιφάνεια, ανέφερε:Μεγάλωσα σε χωμάτινες επιφάνειες στη Σερβία και έπαιζα μόνο εκεί για πολλά χρόνια. Παραδοσιακά, δεν είναι η καλύτερή μου επιφάνεια, όμως έχω σε αυτή μεγάλες επιτυχίες. Η κατάκτηση του Roland Garros πέρυσι είναι ακόμα φρέσκια στη μνήμη μου, οπότε θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω αυτό ως έμπνευση για να ξεκινήσω τη χωμάτινη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο“.

Τέλος, τόνισε πως δεν σκοπεύει να απουσιάσει από κανέναν χωμάτινο τουρνουά της σεζόν: “Σκοπεύω να έχω μια φουλ χωμάτινη σεζόν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρω ότι δεν θα είμαι στα καλύτερά μου ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, ακόμα δοκιμάζω τη μηχανή και χτίζω το παιχνίδι μου, άρα θα μου πάρει λίγο χρόνο, κάποια ματς για να βρω ρυθμό και το ανταγωνιστικό παιχνίδι που χρειάζομαι. Το Roland Garros είναι ο μεγαλύτερος στόχος, αλλά θέλω να κάνω το καλύτερο σε όλα τα τουρνουά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.