Ζφέρεφ: «Μπορώ να κατακτήσω το τουρνουά»

Αισόδοξος ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο στα ATP Finals παρουσιάστηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός έχασε την ευκαιρία στο καθοριστικό τάι μπρέικ κι έτσι ο δρόμος για την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης του Τορίνο έγινε ακόμη πιο δύσκολος, καθώς, πλέον, χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη εναντίον του Χούμπερτ Χουρκάτς στο τελευταίο ματς του 2ου ομίλου, προκειμένου να βρεθεί στην τετράδα, ενώ για να πάρει τον τίτλο πρέπει να κάνει το 3Χ3.

«Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι εγώ και ο Ντανιίλ έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να είμαστε αυτοί που θα βρεθούν στα ημιτελικά από το δικό μας γκρουπ. Θεωρώ πως έχω ελπίδες να κερδίσω το τουρνουά, παρά τη σημερινή μου ήττα. Αυτός είναι και ο στόχος μου άλλωστε. Σήμερα ήθελα να κερδίσω τον Μεντβέντεφ, ώστε να προκριθώ στην επόμενη φάση, αλλά δεν τα κατάφερα στο τάι μπρέικ του καθοριστικού σετ», είπε ο Ζβέρεφ και συνέχισε:

«Ήταν ένα ωραίο ματς και πιστεύω πως έπαιξα πολύ καλά. Και οι δύο είχαμε πολύ καλό σερβίς και μετά το πρώτο γκέιμ του αγώνα κανείς μας δεν έφτασε σε μπρέικ. Η επιφάνεια είναι γρήγορη, το κορτ είναι πολύ γρήγορο, οι μπάλες είναι κι αυτές γρήγορες και γι’ αυτό θεωρώ ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες παίξαμε πολύ καλά.

Νιώθω έτοιμος ν΄ αντιμετωπίσω τον Χουρκάτς και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι σε περίπτωση νίκης θα περάσω σίγουρα στην τετράδα. Αυτό λίγο-πολύ είναι στο χέρι μου.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.