Τζόκοβιτς: «Ο Μεντβέντεφ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλoς και διάδοχός μου»

Προπονητής τένις θέλει να γίνει μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του ο Σέρβος.

Όπως δήλωσε στα σερβικά ΜΜΕ μετά την κατάκτηση του Masters του Παρισιού την Κυριακή (7/11) ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τόνισε πως διάδοχός του είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

«Είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αν παραμείνει υγιής θα κερδίσει πολλά περισσότερα τουρνουά Grand Slam. Είναι ίσως ο μεγαλύτερος αντίπαλος μου αυτή τη στιγμή και είναι πολύ κοντά στο να γίνει το Νο 1 στον κόσμο. Είναι ο ηγέτης μιας νέας γενιάς και το παιχνίδι του δεν έχει αδυναμίες».

Ο Τζόκοβιτς με 20 τίτλους Grand Slam, όπως και οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, τόνισε ότι είναι πρόθυμος να προπονήσει ταλέντα όταν ολοκληρώσει την δική του καριέρα.

«Προσπαθώ να μεταδώσω στις νέες γενιές όλα όσα έμαθα. Η γνώση μπορεί να είναι κατάρα αν δεν τη χρησιμοποιήσεις. Τι πρέπει να κάνω όταν αποχωρήσω, να την πάρω στον τάφο μου, ώστε αυτοί που θα ακολουθήσουν να μην μπορούν να επωφεληθούν από τη φιλοσοφία, τις μεθόδους εργασίας και την προσέγγισή μου;

Για μένα είναι λογικό το επόμενο βήμα να είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε άλλους. Βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορους ρόλους στο μέλλον και χαίρομαι που μπορώ να εξελιχθώ και ως προπονητής», τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.