ATP Χάλε: Από το πρώτο γύρο αποκλείστηκε ο Μεντβέντεφ

Με «βόμβα» ξεκίνησε το τουρνουά Χάλε στη Γερμανία, ο Γερμανός Γιάν-Λέναρντ Στρούφ άφησε εκτός συνέχειας το νούμερο 1 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το Roland Garros τελείωσε και μαζί ολοκληρώθηκε η χωμάτινη περίοδος. Προ των πυλών βρίσκεται το Wimbledon (28/06-07/07, αποκλειστικά στα κανάλια Novasports) και η περίοδος του γρασιδιού ξεκίνησε στο τουρ με δύο μεγάλα τουρνουά. Αυτό του Χάλε στη Γερμανία και αυτό του Λονδίνου στην Αγγλία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήθελε να συμμετάσχει στο πρώτο (είχε δηλώσει συμμετοχή) αλλά η πορεία του μέχρι τον τελικό του Γαλλικού Όπεν δεν κατέστησε δυνατή τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Χάλε. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (νούμερο 2 στο κόσμο) από την άλλη πλευρά, πήγε κανονικά στο τουρνουά αλλά δεν μακροημέρευσε!

Συγκεκριμένα αποκλείστηκε από το πρώτο γύρο! «Θύτης» ο Γιάν-Λέναρντ Στρούφ, ο οποίος ως οικοδεσπότης του τουρνουά το ήθελε πολύ και με «όπλο» το εξαιρετικό του σερβίς κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας το νούμερο 1 του ταμπλό!

Το έκανε μάλιστα με επιβλητικό τρόπο (0-2 σετ), παίρνοντας το πρώτο στο τάι-μπρέικ (6-7) και το δεύτερο κάνοντας δύο μπρέικ (3-6).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.