Τσιτσιπάς: Εύκολα στα ημιτελικά της Λιόν

Ένα βήμα πριν τον τελικό ο Στέφανος που απέκλεισε τον Νισιόκα και θα αντιμετωπίσει τον Μουζέτι

Στα ημιτελικά του ATP της Λιόν προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το Νο5 στη παγκόσμια κατάταξη, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γιοσιχίτο Νισιόκα επικρατώντας 2-0 σετ (6-3, 6-4) και αύριο Σάββατο (22/5) θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Μουζέτι ένα βήμα πριν τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, έλεγχε τον ρυθμό σε όλη διάρκεια του αγώνα και σε κάτι περισσότερο από μια ώρα, έκλεισε νικηφόρα το παιχνίδι. Με αποφασιστικότητα στα χτυπήματα του και γεμάτος ενέργεια, ο Τσιτσιπάς δεν ένιωσε σε καμία περίπτωση απειλή από τον Ιάπωνα και χρειάστηκε μόλις δύο «break» στο σερβίς του αντιπάλου του προκειμένου να προκριθεί με 6-3, 6-4.

Αυτή, ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο αθλητών στο tour, με τον Έλληνα τενίστα να κάνει το 1-0 στις μεταξύ τους μονομαχίες λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν, στο οποίο αμφότεροι θα δώσουν το παρών.

Αύριο Σάββατο (22/5), ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το Νο88 της παγκόσμιας κατάταξης, Λορέντζο Μουζέτι ο οποίος επικράτησε επίσης 2-0 (6-3, 7-6) του Αλιάζ Μπέντενε λίγο νωρίτερα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, είχε αναμετρηθεί και στα ημιτελικά του Ακαπούλκο τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ο Στέφανος είχε επιβληθεί άνετα στα δύο σετ, κάτι που ελπίζουμε να πράξει και τώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.