Τσιτσιπάς: Βόλτα στη Λιόν και προημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Τόμι Πολ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά της ATP 250 που διεξάγεται στη Λιόν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε περίπατο στο πρώτο σετ όπου πραγματοποιώντας δύο break και σε λιγότερο από 30 λεπτά κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση (6-1). Στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα break και να βάλει ακόμα πιο γερές βάσεις για την πρόκριση. Ο 23χρονος Αμερικανός, νούμερο 53 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν μπόρεσε να κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει τον ρυθμό του Τσιτσιπά και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Ο Τσιτσιπάς κράτησε με επιτυχία και σχετική άνεση τα σερβίς του και έφτασε στην νίκη με 2-0 σετ (6-1, 6-4). μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά και έγινε ο πρώτος τενίστας που φτάνει τις 30 νίκες μέσα στη σεζόν, ενώ παράλληλα προκρίθηκε σε προημιτελικά για 9 φορά στην καριέρα του.

Η Λυόν αποτελεί το πέμπτο χωμάτινο τουρνουά για τον Τσιτσιπά, ο οποίος αποδέχθηκε τη wild card των διοργανωτών προκειμένου να κάνει ακόμα καλύτερη προετοιμασία λίγο πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον 25 Ιάπωνα νούμερο 48 στον κόσμο, Γιοσιχίτο Νισιόκα, ο οποίος έβγαλε από την διοργάνωση τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς. Ο Τόμι Πολ στον 1ο γύρο του τουρνουά κέρδισε 6-3, 6-3 τον προερχόμενο από τραυματισμό, Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.