Μουράτογλου: «Δεν απέχει πολύ ο Τσιτσιπάς από το Grand Slam» (vid)

Στην αποκλειστική συνέντευξή του στην «Ώρα των Πρωταθλητών» ο κορυφαίος προπονητής τένις, μίλησε για τα κατορθώματα του Στέφανου, την αξία της Σάκκαρη, την προοπτική της Λάκη, την προσωπικότητα της Σερίνα Γουίλιαμς καθώς και την ξεχωριστή συνεργασία με το Costa Navarino.

Ο Πατρίκ Μουράτογλου, ο μέντορας του Στέφανου Τσιτσιπά και προπονητής, μεταξύ άλλων, της Σερίνα Γουίλιαμς παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην «Ωρα των Πρωταθλητών» μιλώντας για το πώς ανακάλυψε μέσω YouTube τον Έλληνα πρωταθλητή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Παράλληλα, είχε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια για τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά και τη Μιχαέλα Λάκη το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού τένις που βρίσκεται στην περίφημη ακαδημία του στη Γαλλία.

Η κουβέντα δεν ήταν δυνατόν να μην εμπεριέχει την τεράστια Σερίνα Γουίλιαμς αλλά και τον Μάρκο Παγδατή, με τον οποίο ο Μουράτογλου είχε την πρώτη μεγάλη επιτυχία του.

Ο κορυφαίος προπονητής τένις αναφέρθηκε στη συνεργασία που θα έχει με την ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino από τον προσεχή Μάιο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενώ δεν λησμόνησε την ελληνική καταγωγή του και τα καλοκαίρια του στην Αλόννησο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.