Σε στάδιο αποκατάστασης η Παπάζογλου, μετά το χειρουργείο στο γόνατο

Σε φάση αποκατάστασης βρήκε την Εβελίνα Παπάζογλου η επανέναρξη των προπονήσεων της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. 

Σε φάση αποκατάστασης βρήκε την Εβελίνα Παπάζογλου η επανέναρξη των προπονήσεων της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκμεταλλεύθηκε το διάστημα της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χονδροπλαστικής γονάτου, ώστε να ξεπεράσει ένα χρόνιο πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε. Εδώ και λίγες ημέρες, η 25χρονη αθλήτρια έχει ξαναμπεί στο νερό, συνεχίζοντας παράλληλα το πρόγραμμα αποκατάστασης εκτός πισίνας, με στόχο να είναι έτοιμη όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να μπει σε φουλ ρυθμούς ενόψει του αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Εκεί, μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, αναμένεται να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για το ντουέτο, όμως ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση της Ελλάδας και στο ομαδικό.
 
«Έξι εβδομάδες μετά από το χειρουργείο, όπου υποβλήθηκα σε μια χονδροπλαστική γόνατος, επιτέλους ξεκίνησα την αποκατάστασή μου και μέσα στο νερό. Κατάφερα μετά από δυόμισι μήνες να βρίσκομαι στο δεύτερο σπίτι μου. Ακολουθώ καθημερινό πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας με την φυσιοθεραπεύτριά μου και συνεργάτιδα της ΚΟΕ, Έφη Βούλγαρη. Είμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια της αποκατάστασής μου, όμως είμαστε όλοι (και οι προπονήτριές μου) πολύ αισιόδοξοι. Το πρόγραμμα αποκατάστασής μου αυτή τη χρονική στιγμή είναι περισσότερο έξω από το νερό, μαζί με θεραπεία και κάποιες ασκήσεις εντός νερού. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα γιατί το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» δήλωσε η Παπάζογλου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και συνέχισε: «Δεδομένου ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα αναβλήθηκαν, θεωρήσαμε μαζί με τις προπονήτριές μου, Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέσκα, ότι η καλύτερη χρονική περίοδος ήταν τώρα, για να μπορέσω να είμαι ακόμα πιο δυνατή και έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2021».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.