Ο Αναστασάκης στον τελικό της σφυροβολίας με 71,60 μέτρα

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Μιχάλης Αναστασάκης να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της σφυροβολίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Νέων (Α-Γ) του Ταλίν.

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Μιχάλης Αναστασάκης να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της σφυροβολίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Νέων (Α-Γ) του Ταλίν. Στην πρεμιέρα των αγώνων (ολοκληρώνονται την Κυριακή 12/7) ο Αναστασάκης πέρασε εύκολα στους 12 του τελικού με βολή στα 71,60 μέτρα (είχε ακόμη 68,64 μέτρα) πιάνοντας το όριο των διοργανωτών που ήταν 71,50 μέτρα.
 
Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έδειξε πως στον αυριανό τελικό (Παρασκευή, 17.50) είναι σε θέση να παίξει καθοριστικό ρόλο. Με 72,55 μέτρα ατομικό ρεκόρ από φέτος, έχει την ικανότητα να κυνηγήσει -τουλάχιστον- μια θέση στην πρώτη εξάδα, που αναμφίβολα θα αποτελέσει επιτυχία.
 
Ο Αναστασάκης σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση του προκριματικού πίσω από τον Βαλερί Πρόνκιν (Ρωσία) με 72,35 μέτρα, ενώ τρίτος ήταν ο Νικ Μάιλερ (Βρετανία-71,37 μέτρα), που από την ένατη θέση πριν δύο χρόνια στο Τάμπερε ευελπιστεί να βρεθεί στο βάθρο των νικητών στο Ταλίν.
Ο «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2014, Μπέντσε Πάσζτορ (Ουγγαρία), είχε την τέταρτη επίδοση με 70,56 μέτρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.