Υψηλοί προσκεκλημένοι και ομιλητές στην Ημερίδα του ΑχωΑ στο ΟΑΚΑ

Με την παρουσία της πολιτικής, θρησκευτικής και αθλητικής ηγεσίας της χώρας θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (24/7) στις 19.00 το απόγευμα ημερίδα με θέμα «Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά».

Με την παρουσία της πολιτικής, θρησκευτικής και αθλητικής ηγεσίας της χώρας θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (24/7) στις 19.00 το απόγευμα ημερίδα με θέμα «Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά».
 
Επίσημα προσκεκλημένοι είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ενώ θα μιλήσουν ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.
 
Εισηγήσεις έχουν οριστεί να κάνουν η Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ, Χαρά Σπηλιοπούλου, ο αναπληρωτής πρύτανης, Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Ζωγράφος, ο πρώην γενικός γραμματέας των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Γιάννης Παπαδογιαννάκης, και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕAΑ), Παναγιώτης Δημάκος.
 
Από την πλευρά των αθλητικών παραγόντων το λόγο θα πάρουν ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Κατσιμπάρδης (ο οποίος έχει και την κεντρική ομιλία), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Νίκος Κιάος.
 
Τις εμπειρίες τους, από τη δραστηριοποίηση τους στα μεγαλύτερα Στάδια του κόσμου, θα καταθέσουν ο εθνικός προπονητής του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 400 μέτρων με εμπόδια και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑΑ), ως εκπρόσωπος των αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης, Περικλής Ιακωβάκης, ο Ολυμπιονίκης της πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος, και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.