Στην 4η θέση στα 1.500μ η Μαρινάκου, 11η η Ρωμαίου στο μήκος

Στην ιδιαίτερα τιμητική 4η θέση των 1.500 μέτρων κατετάγη η Αναστασία Μαρινάκου, κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου Ε/Ν, που διεξάγεται στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας.

Στην ιδιαίτερα τιμητική 4η θέση των 1.500 μέτρων κατετάγη η Αναστασία Μαρινάκου, κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου Ε/Ν, που διεξάγεται στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας. Η νεαρή πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 4:25.23. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βρετανίδα Ρόμπι Κλέϊ με 4:17.91, το αργυρό η συμπατριώτισσά της Αμι Γκρίφιθς με 4.20.41 και το χάλκινο η Γερμανίδα Κονστάνζ Κλοστεράλφεν, με 4:20.84.
 
«Στα τελευταία 300 μ. στην κούρσα των 3.000 μ. έπαθα υπογλυκαιμία και αυτό είχε ως συνέπεια να μείνω πίσω και να τερματίσω με δυσκολία. Αν δεν είχε συμβεί το χθεσινό τότε στη σημερινή κούρσα θα λειτουργούσα διαφορετικά. Θα ρίσκαρα και θα κολλούσα στις προπορευόμενες αθλήτριες με στόχο να κυνηγήσω στα τελευταία μέτρα και το μετάλλιο. Δυστυχώς σε αυτούς τους αγώνες χρειάζεται και τύχη και εγώ χθες δεν είχα και έτσι έχασα το μετάλλιο μέσα από τα χέρια μου», δήλωσε η Μαρινάκου και πρόσθεσε: «Η χθεσινή ημέρα ήταν μία από τις χειρότερες της ζωής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου (σ.σ Χρήστο Παπαχρήστο), που ήταν δίπλα μου. Σήμερα έτρεξα πιο πολύ γι΄ αυτόν». Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου πήρε την 11η θέση στο μήκος με άλμα στα πέντε μέτρα και 97 εκατοστά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.