Πήρε τη ρεβάνς η Όσταπτσουκ στη σφαιροβολία

Την τελευταία πενταετία η Άνταμς είχε σαρώσει όλους τους τίτλους σε παγκόσμιο επίπεδο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Αυτά μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς η Λευκορωσίδα, Όσταπτσουκ με βολή 21.36μ. ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Την τελευταία πενταετία η Άνταμς είχε σαρώσει όλους τους τίτλους σε παγκόσμιο επίπεδο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Αυτά μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς η Λευκορωσίδα, Όσταπτσουκ με βολή 21.36μ. ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η Λευκορωσίδα Ναντέζντα Όσταπτσουκ έσπασε το αήττητο σερί της Βαλερί Βίλι Άνταμς κατόχου του Ολυμπιακού τίτλου και υποχρέωσε τη Νεοζηλανδή να μείνει 2η σε μεγάλο αγώνα για πρώτη φορά μετά το 2005 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι η τρίτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς και περίμενα πολύ γι΄ αυτό το χρυσό μετάλλιο. Το μετάλλιο αυτό σημαίνει πολλά για μένα αλλά και τους Λευκορώσους και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», είπε απλά η Όσταπτσουκ μετά τη νίκη της.

Όσο για την Ανταμς, δεν κρύφτηκε: «Είμαι απογοητευμένη για να είμαι ειλικρινής, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Ήθελα να νικήσω, αλλά μου ήταν αδύνατο. Τα έδωσα όλα και είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Είμαι ευχαριστημένη με το μετάλλιο, αλλά όχι με το χρώμα του. Προσπάθησα όμως και έδωσα την ψυχή μου στον αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.