Μπελιμπασάκη: “Είναι κάτι τέλειο να τρέχεις δίπλα στην Τζέτερ”

Δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά η Μαρία Μπελιμπασάκη αν και έκανε μια πολύ καλή κούρσα κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (23.28) στην 3η προκριματική σειρά των 200μ, όπου τερμάτισε 4η με 23.36.

Δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά η Μαρία Μπελιμπασάκη αν και έκανε μια πολύ καλή κούρσα κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (23.28) στην 3η προκριματική σειρά των 200μ, όπου τερμάτισε 4η με 23.36.

«Ήταν μια γρήγορη κούρσα. Μπήκα μέσα κι έτρεξα όπως έπρεπε να τρέξω και το χάρηκα. Στα τελευταία 50 μέτρα έβλεπα γύρω μου τι γινόταν και είπα, όχι δεν θα την αφήσω την κούρσα, θα την παλέψω μέχρι τέλος. Προσπάθησα να μην κάνω τεχνικά λάθη στο τελείωμα και να μην πέσω μπροστά. Τελικά ίσιωσα το κορμί δεν έσκυψα και πήγα καλά», δήλωσε η Κρητικιά σπρίντερ.

«Είναι κάτι τέλειο να τρέχεις δίπλα στην Τζέτερ. Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση και ένιωσα ένα απίστευτο συναίσθημα. Φώναζε όλος ο κόσμος μέσα στο στάδιο. Εγώ όταν τρέχω συνηθίζω να μην ακούω τις φωνές και στα αυτιά μου φτάνει ένα βουητό. Είναι μια απίστευτη εμπειρία και το έχω ευχαριστηθεί πολύ. Δεν υπάρχει κάτι ανώτερο στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή από τους Ολυμπιακούς που έζησα», είπε η 21χρονη Μπελιμπασάκη εμφανώς ευχαριστημένη από την προσπάθειά της, αλλά και ενθουσιασμένη από την εμπειρία των Ολυμπιακών που έζησε στο Λονδίνο.

Κατέληξε: «Τώρα έχω μπροστά μου τους επόμενους Ολυμπιακούς, αλλά την προσεχή χρονιά θέλω να συμμετάσχω στο ευρωπαϊκό Νέων. Είμαι για τρίτη χρονιά στην κατηγορία Νέων. Σκέπτομαι ότι αφού τα πήγα καλά στην κατηγορία Γυναικών γιατί να μην κυνηγήσω ακόμη και μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Νέων. Έχει επίσης το παγκόσμιο στη Μόσχα που θέλω να συμμετάσχω. Τώρα που έχω πάρει αυτή τη γεύση των μεγάλων αγώνων και ξέρω πως είναι, έχω ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να προσπαθήσω. Αξίζει. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι μια κούρσα των 23 δευτερολέπτων καλύπτει ολόκληρη τη χρονιά ενός αθλητή. Ο κόσμος που μας βλέπει δεν ξέρει τι έχει προηγηθεί. Όλη η χρονιά ήταν πολύ κουραστική, με προπονήσεις από το Σεπτέμβριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.