Παπαδημητρίου: “Θα μείνω κοντά στο άθλημα”

Σε ηλικία 39 χρονών και με παρουσία σε 5 Ολυμπιάδες ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου έκλεισε την τεράστια καριέρα του σήμερα, με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Σε ηλικία 39 χρονών και με παρουσία σε 5 Ολυμπιάδες ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου έκλεισε την τεράστια καριέρα του σήμερα, με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 

Σήμερα στα προκριματικά είχε καλύτερη βολή στα 67.19μ (19ος στο Α΄ γκρουπ) και έμεινε εκτός τελικού. Για το άθλημα πάντως αποτελεί μεγάλο πλήγμα η αποχώρηση Παπαδημητρίου, αφού το ερώτημα για τη διάδοχη κατάσταση παραμένει αναπάντητο.

«Κατέβηκα για να κάνω καλύτερη φετινή επίδοση. Όμως δεν μου βγήκαν οι βολές και δυστυχώς έχω κακοτυχία πολλά χρόνια τώρα. Τις τελευταίες ημέρες έκανα θεραπεία για τα δόντια και έπαιρνα αναλγητικά με φυσική συνέπεια να έχω πτώση δυνάμεων κυρίως στα πόδια. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα και φυσικά αισθάνθηκα πολύ ωραία για μια ακόμη Ολυμπιάδα. Ουσιαστικά είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες. Ίσως επειδή δεν θέλω να αποχωριστώ το στίβο αφού είναι κομμάτι από τη ζωή μου να κατεβώ σε κάποιο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Δεν θέλω να αποχωριστώ το στίβο και θα μείνω κοντά στο άθλημα. Θα ασχοληθώ πιο ενεργά και με το μίτινγκ της Νικήτης (Σιθώνεια), αφού θα έχω πλέον περισσότερο χρόνο», είπε ο Παπαδημητρίου, εμφανώς συγκινημένος από τη συμμετοχή του σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση που θα είναι και η τελευταία του ως αθλητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.