Οι αλλαγές των διοργανωτών στο Πόρτλαντ για να προσελκύσουν θεατές και χορηγούς

Περισσότερη λάμψη σκοπεύουν να δώσουν η IAAF και οι Αμερικανοί διοργανωτές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ (17-20 Μαρτίου), στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 αθλητές από περίπου 150 χώρες.

Περισσότερη λάμψη σκοπεύουν να δώσουν η IAAF και οι Αμερικανοί διοργανωτές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ (17-20 Μαρτίου), στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 αθλητές από περίπου 150 χώρες. 

Έτσι θέλουν εκτός από ένα μεγάλο αγωνιστικό θέαμα, η διοργάνωση να προσφέρει στους θεατές, μια πιο ευχάριστη αίσθηση, με δυνατή μουσική, έντονο φωτισμό και ειδικά εφέ που θα συνοδεύουν τους αθλητές κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ουσία η IAAF θέλει να δώσει στη διοργάνωση μια διαφορετική νότα, προκειμένου να τονώσει το ενδιαφέρον των θεατών, ακόμη και των χορηγών. Στο πλαίσιο αυτό οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να δουν νέο τρόπο παρουσίασης των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο, ανάλογο με εκείνον της παρουσίασης των ομάδας σκυταλοδρομίας στο παγκόσμιο του Πεκίνου. 
Οι διοργανωτές δεν περιορίστηκαν, όμως, μόνο σε αυτές τις αλλαγές, αλλά επέλεξαν να φανούν καινοτόμοι και σε ό,τι έχει να κάνει με τις απονομές. Οι αθλητές θα παραλαμβάνουν τα μετάλλια τους σε κεντρική πλατεία του Πόρτλαντ εκεί όπου θα βρίσκονται για να τους αποθεώσουν εκατοντάδες πολίτες. Στον ίδιο χώρο θα έχει στηθεί ένα μοναδικό πάρτι, με φαγητό, μουσική, ποτό και φυσικά οθόνες, όπου οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τη διοργάνωση.

Οι απονομές θα γίνονται όλες μαζί στο τέλος κάθε βραδιάς. Με τον τρόπο αυτό άνθρωποι της IAAF θα φέρουν τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου, ακόμη πιο κοντά στους θαυμαστές τους. Μέσα σε όλα αυτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ χαρακτηρίζεται από μια σειρά αλλαγών στον τρόπο διεξαγωγής των αγωνισμάτων, οι οποίες και θα κριθούν μετά το τέλος των αγώνων.

Απευθείας τελικοί θα γίνουν στα κάθετα άλματα με 12 αθλητές και αθλήτριες -όπως έγινε και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις στο επί κοντώ- ενώ στα οριζόντια και τη σφαιροβολία θα γίνει τελικός με 16 αθλητές και αθλήτριες. Όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, στο μήκος, το τριπλούν και τη σφαιροβολία οι αθλητές θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους έχοντας τρεις προσπάθειες, θα συνεχίζουν οι οχτώ πρώτοι με άλλες δύο προσπάθειες, ενώ έκτη προσπάθεια θα έχουν δικαίωμα να εκτελέσουν μόνο οι τέσσερις πρώτοι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.