Δεν πάει στο Παγκόσμιο η Πεσιρίδου

H Ελισάβετ Πεσιρίδου έλαβε τελευταία στιγμή πρόσκληση για συμμετοχή στα 60μ εμπόδια, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ (17-20/3), αλλά τελικά δεν θα συμμετάσχει.

H Ελισάβετ Πεσιρίδου έλαβε τελευταία στιγμή πρόσκληση για συμμετοχή στα 60μ εμπόδια, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ (17-20/3), αλλά τελικά δεν θα συμμετάσχει. Η IAAF ενημέρωσε την ομοσπονδία στίβου και ύστερα από συνεννόηση της Ιωάννας Σιώμου, προπονήτριας της αθλήτριας, με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, αποφασίσθηκε η αθλήτρια να μην μεταβεί στις ΗΠA.

«Σε συνεννόηση με την ομοσπονδία, καταλήξαμε πως το καλύτερο για την αθλήτρια είναι να πει όχι σε αυτή την πρόκληση. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για τους αγώνες του ανοιχτού, με δεδομένο ότι για μία εβδομάδα μετά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ξεκουράστηκε. Οι απαιτήσεις της χρονιάς είναι πολλές και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, τόσο για το Αμστερνταμ όσο και για το Ρίο. Σίγουρα το γεγονός ότι της ήρθε πρόσκληση να πάρει μέρος στο γεγονός είναι πολύ σημαντικό για εκείνη», είπε η ομοσπονδιακή τεχνικός, Ιωάννα Σιώμου.

Έτσι, τα μέλη της ελληνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ παραμένουν έξι, όμως η ομάδα θα μπορούσε να αριθμεί οχτώ αθλητές και αθλήτριες, αφού εκτός της Πεσιρίδου και ο Λυκούργος Τσάκωνας είχε πιάσει το όριο (60μ), αλλά αποφάσισε να μην συμμετάσχει.
Η Πεσιρίδου ολοκλήρωσε τη χρονιά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ με 8.17 και έδειξε πως έχει την ικανότητα να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.