Μπολτ: «Δεν ανησυχώ»

Ο Γιουσέν Μπολτ υπογράμμισε πως δεν ανησυχεί εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο και πως δήλωσε πως είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τους τίτλους του.

Ο Γιουσέν Μπολτ υπογράμμισε πως δεν ανησυχεί εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο και πως δήλωσε πως είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τους τίτλους του. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου παρουσία Βραζιλιάνων χορευτριών και τόνισε πως θα προσπαθήσει να κερδίσει και φέτος το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα, στα 200 μέτρα και στα 4Χ10 μέτρα. 

Χαρακτηριστικά, ο Μπολτ τόνισε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι εγγυημένο, αλλά δεν ανησυχώ. Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν η Παγκόσμια Υπηρεσία Καταπολέμησης του Ντόπινγκ και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Εγώ κατεβαίνω στους αγώνες για να δώσω χαρά στο κοινό, αλλά πιστεύω ότι το άθλημα πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση και βγαίνουν οι κακοί από τη μέση. Ο κόσμος πρέπει να έχει πίστη. Πρέπει να περάσουμε από τις άσχημες στιγμές για να φτάσουμε στις καλές. Πιστεύω πως το άθλημα θα είναι καθαρό σε λίγα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.