«Ασέβεια της Ισινμπάγεβα»

Η μεγάλη αντίπαλος της Κατερίνας Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ, Σάντι Μόρις, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Γέλενα Ισινμπάγεβα μετά το φινάλε του τελικού και δεν «μάσησε» τα λόγια της.

Η μεγάλη αντίπαλος της Κατερίνας Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ, Σάντι Μόρις, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Γέλενα Ισινμπάγεβα μετά το φινάλε του τελικού και δεν «μάσησε» τα λόγια της. 

Η «τσαρίνα των αιθέρων» που δεν πήρε μέρος στο αγώνισμα, δήλωσε πως το χρυσό μετάλλιο δεν θα έχει την ίδια αξία χωρίς αυτή, με τη Μόρις να σχολιάζει:
 
«Αυτό είναι ασέβεια προς τους αθλητές. Μεγάλωσα έχοντας την πρότυπο. Αυτή και ο Σεργκέι Μπούμπκα είναι είδωλα για εμένα. Σήμερα όμως έδειξε ασέβεια στις προσπάθειες μας. Και έχει εκλεγεί και εκπρόσωπος των αθλητών στη ΔΟΕ…» σχολίασε η μεγάλη αντίπαλος της Κατερίνας Στεφανίδη και αργυρή ολυμπιονίκης, που εκτός των άλλων επέδειξε σπουδαίο «ευ αγωνίζεσθαι», χειροκροτώντας τις προσπάθειες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, ενώ έτρεξε αμέσως κοντά της να τη συγχαρεί μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Σε ότι αφορά τη δική της δεύτερη θέση, η 24χρονη Μόρις δήλωσε:

«Σίγουρα, ήθελα το χρυσό και για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πίστεψα ότι το πήρα (στο τελευταίο της άλμα στα 4.90μ. όπου άγγιξε τον πήχυ στο κατέβασμα). Όμως θα πρέπει να είμαι τρελή για να πω ότι έχω στεναχωρηθεί με το αργυρό μετάλλιο. Ότι χρώμα και να είχε το μετάλλιο που θα κέρδιζα σήμερα, εγώ θα ήμουν ευτυχισμένοι. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είμαστε!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.