Τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στην Τενερίφη οι σπρίντερ Λεβίν και Έλινγκτον

Οι Τζέιμς Έλινγκτον και Νάιτζελ Λεβίν τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Τενερίφη, όπως ανακοίνωσε η βρετανική ομοσπονδία στίβου.

Οι Τζέιμς Έλινγκτον και Νάιτζελ Λεβίν τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Τενερίφη, όπως ανακοίνωσε η βρετανική ομοσπονδία στίβου. 

Και οι δύο Βρετανοί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με τραυματισμούς στα πόδια και στην λεκάνη. «Δυστυχώς πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέιμς Έλινγκτον και ο Νάιτζελ Λεβίν έχουν υποστεί τραυματισμούς μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στην Τενερίφη την Τρίτη το βράδυ. Και οι δύο βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση και η κατάστασή τους είναι σταθερή. 

Το ιατρικό προσωπικό της ομοσπονδίας είναι κοντά στους αθλητές και σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του νοσοκομείου για την αποθεραπεία τους» αναφέρει η ανακοίνωση της βρετανικής ομοσπονδίας στίβου.
Ο Λεβίν, ο οποίος ειδικεύεται στα 400 μέτρα, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και ήταν μέλος της βρετανικής ομάδας στη σκυταλοδρομία 4χ400μ. που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2014 στη Ζυρίχη. 

Ο Έλινγκτον ήταν μέλος της βρετανικής ομάδας πέρυσι το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπου κατετάγη 5ος στη σειρά του στα 100 μέτρα, ενώ είχε συμμετάσχει στα 200 μέτρα και στη διοργάνωση του Λονδίνου το 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.