Ο Φιλιππίδης στο μίτινγκ της Ρουέν

Τον τρίτο αγώνα του στη νέα χρονιά θα δώσει αύριο )28/1) στην πόλη Ρουέν της Γαλλίας ο Κώστας Φιλιππίδης, με στόχο να βελτιώσει την εφετινή του επίδοση.

Τον τρίτο αγώνα του στη νέα χρονιά θα δώσει αύριο )28/1) στην πόλη Ρουέν της Γαλλίας ο Κώστας Φιλιππίδης, με στόχο να βελτιώσει την εφετινή του επίδοση. 

Στους δύο πρώτους αγώνες ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, υπέρεβη τα 5.73μ στην Ορλεάνη της Γαλλίας (πρώτος) και το 5.68μ στο Κότμπους της Γερμανίας (3ος).
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν ακόμη δυνατό αγώνα, αφού στο Ρουέν θα αγωνιστούν ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη στο επί κοντώ. 

Ανάμεσα σε αυτούς ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Ρενό Λαβιλενί, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και κάνει ντεμπούτο στη χρονιά.
Στον αγώνα θα πάρει μέρος και ο «χρυσός» ολυμπιονίκης του Ρίο, Τιάγκο Μπραζ ντα Σίλβα (Βραζιλία), ο Πολωνός Πιότρ Λίσεκ, που στο Κότμπους ξεπέρασε τα 5.92μ, αλλά και ο πάντα δυνατός Σον Μπαρμπέρ (Καναδάς). Παράλληλα ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Φλοριάν Γκαούλ (Γερμανία), Κέβιν Μενάλντο (Γαλλία) και Στάνλει Ζόζεφ (Γαλλία).
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών μετέχουν μεταξύ άλλων οι Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), Λίζα Ρίζιχ (Γερμανια) και Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.