Στίβος : Νεκρή η Άγκνες Τίροπ

Η κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ στα δέκα χιλιόμετρα Άγκνες Τίροπ βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της, στο Ίτεν. Ύποπτος ο σύζυγός της.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 25 χρόνων η Κενυάτισσα Άγκνες Τίροπ η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στην Δυτική Κένυα, στην πόλη Ίτεν.

Η κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ στα δέκα χιλιόμετρα η οποία πριν από δύο μήνες τερμάτισε τέταρτη στον τελικό των πέντε χιλιομέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι της νεκρή. Η έρευνα για την αναζήτησή της άρχισε μετά από τηλεφώνημα του πατέρα της το βράδυ της Τρίτης στην αστυνομία καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

“Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, βρήκαν την Τίροπ στο κρεβάτι και μια λίμνη αίματος στο πάτωμα. Είχε τραύματα στον λαιμό, που μας οδήγησαν στο να πιστέψουμε ότι χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι και αυτή ήταν η αιτία του θανάτου. Δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε με τον σύζυγό της ενώ η έρευνα μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι είναι βασικός ύποπτος γιατί δεν μπορούμε να τον βρούμε. Η αστυνομία έχει αρχίσει την αναζήτησή του σε μια ελπίδα να μάθουμε τι συνέβη στην Τίροπ” δήλωσε ο Τομ Μάκορι αστυνομικός διευθυντής στην περιοχή.

Πριν από έναν μήνα η Τίροπ έκανε Παγκόσμιο ρεκόρ στα δέκα χιλιόμετρα στην Γερμανία. Είχε κατακτήσει και δύο χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα στα δέκα χιλιόμετρα το 2017 στο Λονδίνο και το 2019 στην Ντόχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.