Καραλής: “Το χαμόγελο και η ψυχή μου μεγάλωσαν”

Πανευτυχής για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την 4η θέση ο Εμμανουήλ Καραλής βάζει ήδη πλώρη για Παρίσι.

Ο Εμμανουήλ Καραλής παρά το πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε όλο το χειμώνα κατάφερε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να φτάσει μάλιστα πολύ κοντά σε ένα μετάλλιο.

Ακόμα πάντως προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τί έχει πετύχει με το μυαλό του να ταξιδεύει ήδη στο Παρίσι.

«Έχω μια ανάμειξη πάρα πολλών συναισθημάτων αυτή τη στιγμή, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχω κάνει. Από χθες το χαμόγελο μου και η ψυχή μου είναι ακόμη μεγαλύτερα. Όπως ήταν τα πράγματα το χειμώνα δε φανταζόμουν τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πόσο μάλλον να περάσω στον τελικό και να βγω τέταρτος. Είμαι ευγνώμων που έχω τόσους ανθρώπους γύρω μου και καταφέραμε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που μου έχουν προσφέρει τα πάντα για να μπορώ να φτάσω σήμερα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, τον προπονητή μου Παναγιώτη Συμεωνίδη, αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μανώλη Καραγιάννη, που με καθοδήγησε προπονητικά σε αυτή την διοργάνωση, αλλά και όλους τους ανθρώπους που μου έστειλαν άπειρα μηνύματα», είπε αρχικά ο Καραλής, ο οποίος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια.

«Τώρα έχουμε μπροστά μας πολλές προκλήσεις. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω με χαμηλά το κεφάλι, με συγκρότηση και κάθε ημέρα να γίνομαι καλύτερος. Έχουμε μπροστά μας μόνο τρία χρόνια για τους επόμενους Ολυμπιακούς». Πριν τη διοργάνωση του 2024, ο Καραλής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στο Όρεγκον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.