Παπαγεωργίου: «Είχε πολλές δυσκολίες η Κορακάκη»

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου υπογράμμισε πως η Άννα Κορακάκη αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου υπογράμμισε πως η Άννα Κορακάκη αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο γενικός γραμματέας της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος αναφέρθηκε και στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι αθλητές της ομοσπονδίας. Ο Παπαγεωργίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το χάλκινο μετάλλιο της Κορακάκη: «Είχε προδιαγράψει την επιτυχία με τη δουλειά της. Περιμέναμε να φτάσει στην οκτάδα ή και παραπάνω. Το πάθος ήταν αυτό που έκρινε τα πράγματα. Πιστεύαμε σε κάποια διάκριση. Είναι μεγάλη αθλήτρια και αξίζει αυτή την επιτυχία». 

Για τις δυσκολίες στην προετοιμασία της Κορακάκη: «Η Άννα προετοιμάζεται με δυσκολίες και με υποτυπώδεις καταστάσεις. Εμείς με τα πενιχρά μας μέσα προσπαθήσαμε να τη βοηθήσουμε. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα της χώρας, αλλά η βοήθεια της πολιτείας δεν ήταν μεγάλη. Το ολυμπιακό σκοπευτήριο δεν μας έχει δοθεί. Ανήκει στην αστυνομία και οι δικοί μας αθλητές προετοιμάζονται σε περιφερειακά σκοπευτήρια, με υποτυπώδεις καταστάσεις. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις με μηχανήματα και οι κατάλληλες συνθήκες για να αγωνιστούν τα παιδιά μας, η Άννα και οι υπόλοιποι αθλητές μας, επί ίσοις όροις με τους ξένους. Πήραμε από το κράτος 155.000 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για το προσωπικό μας και η ομοσπονδία ζει με παράβολα συμμετοχών και παράβολα για τις ταυτότητες των αθλητών άνω των 20 ετών». 

Για το αν υπάρχουν ελπίδες και για άλλο μετάλλιο από τη σκοποβολή: «Υπάρχει και ο Μάκης Μίτας που αναχώρησε για το Ρίο κι έχει κάποιες ελπίδες για κάποιο μετάλλιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.