Σκοποβολή: Η Κορακάκη θέλει μετάλλιο στο Παρίσι (vid)

Η Άννα Κορακάκη δήλωσε ικανοποιημένη από την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έθεσε τον στόχο της για το Παρίσι το 2024.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε πως θέλει να κατακτήσει ένα μετάλλιο στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ συμπλήρωσε πως η συμμετοχή στους φετινούς Αγώνες, της έδωσε περισσότερη εμπειρία.

Αρχικά, ο Κορακάκη δήλωσε: “Είχα 4/5 βολές στον κύκλο του 10 και ένα μόνο 9άρι. Στον τελικό παίζει ρόλο η τύχη και δεν την είχα, παρότι ήμουν πολύ καλά τεχνικά. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη. Νιώθω καταξιωμένη στο χώρο μας, γιατί αυτό που έγινε είναι πάρα πολύ σπάνιο στο χώρο μας. Ένας δεύτερος σερί τελικός είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί. Χαίρομαι πολύ που το κατάφερα και πιστεύω ότι με επηρέασε περισσότερο από ό,τι περίμενα η κατάσταση με την πανδημία. Οι αντίπαλοί μου είχαν αγώνες και προπονήσεις στις χώρες τους, καθώς ανήκουν σε μεγάλους συλλόγους, ενώ εγώ για ενάμιση χρόνο δεν είχα αγώνες ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Αν είχα 4-5 αγώνες στο διάστημα αυτό, θα είχα καλύτερη παρουσία”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Σίγουρα απέκτησα πολύ περισσότερη εμπειρία. Τα μετάλλια δε σου δίνουν εμπειρία. Ήμουν ώριμη στον τρόπο που έριχνα. Χαίρομαι πολύ γιατί διόρθωσα όποια λάθη έκανα στους μόλις δύο αγώνες που είχα πριν έρθω εδώ. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Εννοείται πως κοιτάζω το Παρίσι, μένουν μόλις τρία χρόνια. Σύντομα αρχίζουν και οι προκρίσεις. Ελπίζω να περάσουμε όλη αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό, να αρχίσουν οι αγώνες και με σωστή προετοιμασία να καταφέρω ένα μετάλλιο που τόσο πολύ θέλω στο Παρίσι”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.