Άρνηση για οικονομικό έλεγχο στην Ε.Γ.Ο!

Η κίνηση “Ώθηση” και ο Χρήστος Ψαθάς, πρόσφατα κατέθεσε πρόταση για να πραγματοποιηθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΕΓΟ, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς οι άλλοι δύο υποψήφιοι αρνήθηκαν!  

Ο Χρήστος Ψαθάς, είχε προτείνει προς της Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να πραγματοποιηθεί οικονομικός έλεγχος στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, από τους τρεις συνυποψήφιους για την προεδρία της Ομοσπονδίας, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, καθώς οι δύο από αυτούς, απάντησαν αρνητικά.

Όπως είναι λογικό, η κίνηση Ώθηση και ο Χρήστος Ψαθάς, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους μετά από αυτή την εξέλιξη.  

Η Κίνηση Ώθηση, έχει θέσει ως στόχο την απόλυτη διαφάνεια.

Αναλυτικά: 

 Η πρωτοβουλία της κίνησης «ΩΘΗΣΗ» για το από κοινού αίτημα, των τριών συνυποψηφίων για την προεδρία της ΕΓΟ, προς την ΓΓΑ για ΑΜΕΣΟ οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της Ομοσπονδίας την τελευταία τετραετία 2016-2020, δυστυχώς έπεσε στο κενό μετά από την άρνηση των δύο εξ αυτών, του κ. Σταθόπουλου και του κ. Προβιά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη που δημιουργεί προβληματισμούς και που προφανώς σχετίζεται με τους δεσμούς και των δύο προαναφερόμενων υποψηφίων με την απερχόμενη διοίκηση, δηλώνουμε ότι παραμένουμε σταθεροί και αταλάντευτοι στις αρχές μας για διαφάνεια και συμμετοχή των σωματείων στα κοινά της Ομοσπονδίας και δεσμευόμαστε ότι στο πρώτο, μετά τις εκλογές, Διοικητικό Συμβούλιο της νέας διοίκησης της ΕΓΟ , θα φέρουμε προς συζήτηση και ψήφιση την πρόταση διενέργειας οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου.

Για να γνωρίζουν τα σωματεία και η νέα διοίκηση τόσο τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. όσο και τι ακριβώς παραλαμβάνει η νέα διοίκηση. Με αθλητικούς χαιρετισμούς για την «ΩΘΗΣΗ» Χρήστος Ψαθάς 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.