Διαθεσόπουλος: «Αυτή η ομάδα μας χρωστά ένα Ολυμπιακό μετάλλιο» (vid)

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη της Εθνικής Πόλο Ανδρών από την Ολλανδία, μετά την πρόκριση στην 11η σερί Ολυμπιάδα.

Η Εθνική πόλο Ανδρών θα βρεθεί για 11η σερί φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος κατά την άφιξη της αποστολής:

«Σήμερα υποδεχθήκαμε τα παιδιά που μας έκαναν περήφανους το Σάββατο χαρίζοντας μας μία καταπληκτική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Τόκιο τον επόμενο Ιούνιο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε πραγματικότητα το κατόρθωμα ήταν δύσκολες και για αυτό έχει μεγαλύτερη αξία. Είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από μεγαθήρια της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, και από καλές-δυνατές ομάδες, και όλη αυτή την λαίλαπα του κορωνοϊού που μας μαστίζει. Ο αγώνας ήταν διπλός, πρώτον να κερδίσουν τον αγώνα και δεύτερο να παραμείνουν υγιείς, πράγμα επίπονο και δύσκολο. Το αποτέλεσμα είναι το πόλο να βρίσκεται στην Ολυμπιάδα για πολλοστή φορά. Δικαιωματικά αποτελεί τον σημαιοφόρο των ελληνικών ομαδικών αθλημάτων όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα μας χρωστά κάτι. Η πρόκριση ήταν το μεγάλο πρώτο βήμα και το δεύτερο είναι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο γιατί έχει τις δυνατότητες, τους αθλητές, την ομοιογένεια, την αγάπη για το άθλημα και την σύμπνοια. Εγώ τους το εύχομαι από καρδιάς, το μπορούν αρκεί να το πιστέψουν και να το προσπαθήσουν. Αν παίξουν όπως έπαιξαν με την Ρωσία το Σάββατο, νομίζω ότι μπορούν να το καταφέρουν και να το κάνουν πραγματικότητα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι ήταν στο Ρότερνταμ, σε όσους βοήθησαν για να επιτευχθεί αυτό το επίτευγμα.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.