Ελλάδα–Σερβία: Ραντεβού με την ιστορία και το χρυσό!

Έτοιμη για το πρώτο χρυσό μετάλλιό της σε Ολυμπιακό Τουρνουά είναι η Εθνική ομάδα πόλο, το οποίο θα διεκδικήσει το πρωί κόντρα στη Σερβία (10:30, LIVE Novasports.gr)

Την σπουδαιότερη διάκριση στην ιστορία της θα αναζητήσει το πρωί η Ελλάδα απέναντι στη Σερβία, στο ματς που θα κρίνει το χρυσό μετάλλιο στην υδατοσφαίριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι έτοιμη για να κάνει όλους τους συμπατριώτες μας να ξεχαστούν από τις δύσκολες στιγμές που ζούμε με τις πυρκαγιές που καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους σε όλη την επικράτεια. Άλλωστε στο συγκεκριμένο στάθηκε και ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη μετά και την πρόκρισή τους στον τελικό και συγκίνησε τους πάντες με την στάση του.

Άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής, που έχει εξασφαλίσει το αργυρό μετάλλιο, θέλουν να δώσουν χαρά στους Έλληνες και να φτάσουν στην κορυφή του Τουρνουά για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ρίχνοντας από αυτή την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο.

Άλλωστε η Γαλανόλευκη είναι αήττητη έως τώρα στα παιχνίδια της στο Τόκιο και επιθυμεί να πιάσει το ταβάνι της με το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην διαχρονική δύναμη του αθλήματος.

Το αν θα τα καταφέρει θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες από τώρα. To Novasports.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του μεγάλου τελικού (Κυριακή, 10:30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.