Αφρουδάκης: “Είμαι φαν του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη” (vid)

Ο Γιωργος Αφρουδάκης αναφέρθηκε στη νίκη της Εθνικής ομάδα πόλο και στο παιχνίδι με τους Ούγγρους, τα επόμενα ματς του τουρνουά αλλά και στην Μαρία Σάκκαρη - Στέφανο Τσιτσιπά.

Μεγάλος φαν της Μαρία Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά είναι ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Ο διεθνής πολίστας σχολίασε και την εμφατική νίκη της Ελλάδας, κόντρα στην Ουγγαρία, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια με Ιταλία, Αμερική και Ιαπωνία. Μάλιστα ο Αφρουδάκης δήλωσε ότι λείπει από την Ελλάδα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο τόσο από το τμήμα της υδατοσφαίρισης, όσο και του τένις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά:Είναι ένα από τα αγαπημένα μου αθλήματα το τένις. Τα παιδιά μου παίζουν τένις. Είμαι πιστός φαν της Μάρίας (σ.σ Σάκκαρη) και του Στέφανου (σ.σ. Τσιτσιπά). Σήμερα είχα λίγο χρόνο και ήρθα να δω την Μαρία. Είμαι χαρούμενος που την παρακολούθησα και η παρουσία μου συνοδεύτηκε και με νίκη. Τόσο η Μαρία όσο και ο Στέφανος είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Πιστεύω ότι όσο λείπει ένα ολυμπιακό μετάλλιο τόσο από το πόλο, άλλο τόσο λείπει και από το τένις. Μακάρι το κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων να συνοδευτεί με ένα μετάλλιο από αυτές τις αποστολές”.

Για το παιχνίδι με τους Ούγγρους και τη συνέχεια στο τουρνουά: “Αρχίσαμε με μια μεγάλη νίκη, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Μας δίνει μεγάλο προβάδισμα για την οκτάδα. Άμα δεν κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια με Ιαπωνία, Ιταλία και Αμερική μπορεί να μείνουμε έξω. Το παιχνίδι αύριο δεν έχει πίεση αλλά πρέπει να πάρουμε έστω και ένα βαθμό. Όλη η ολυμπιάδα είναι το παιχνίδι των προημιτελικών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.