Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 6-14: Εύκολη νίκη και τώρα… Μπαρτσελονέτα

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Βουλαγμένης, με (6-14) για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να τηρούν ενός λεπτού σιγή, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε μια εύκολη νίκη. Αυτή ήταν η 7η νίκη του Ολυμπιακού σε εννέα παιχνίδια και τον κρατάει μέσα στην μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου. Η Βουλιαγμένη έμεινε στην τέταρτη θέση και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να την κρατήσει και να προκριθεί στο final-8.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κουρουβάνης κατάφερε να σκοράρει και να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό. Πρώτα απείλησε την εστία της Βουλιαγμένης με τον Κολόμβο να αστοχεί, αλλά το ίδιο δεν έκανε και ο Φουντούλης που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκανε το (1-1). Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μπροστά στο σκορ με (2-1), αφού λίγο πριν τη λήξη ο Παπαναστασίου κατάφερε να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να είναι καταιγιστικός ξεκίνησε και το δεύτερο οκτάλεπτο. Πρώτα ο Κολόμβος, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και μετά ο Φιλίποβιτς έκαναν το (4-1), αναγκάζοντας τον προπονητή της Βουλιαγμένης να πάρει τάιμ άουτ 5 λεπτά πριν από τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου. Το τάιμ άουτ δεν φαίνεται να άλλαξε και πολλά , αφού οι Γκίλλας και Δήμου σκόραραν άλλες δύο φορές για τους φιλοξενούμενους και έτσι έκαναν το (6-1). Άλλα τρία γκολ μπήκαν μέχρι τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου με τον Γούντχεντ να σκοράρει για την Βουλιαγμένη και τους Δήμου και Γενηδουνιά να κάνουν το (8-2), για τους φιλοξενούμενους.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο με το επιμέρους σκορ για τις δύο ομάδες να είναι (3-3). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αλμύρας, Νικολαΐδης και Παπασηφάκης, ενώ για τον Ολυμπιακό οι Βάμος, Φιλίποβιτς και Γενηδουνιάς. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο με το σκορ να είναι (11-5) υπέρ των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να κυριαρχεί ούτε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Σκόραρε τρία γκολ με τον Γενηδουνιά να βάζει τα δύο από αυτά, ενώ το άλλο το πέτυχε ο Βάμος. Το μοναδικό γκολ της Βουλιαγμένης στο τέταρτο οκτάλεπτο πέτυχε ο Καλογερόπουλος. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με (14-6) και τώρα κοιτάει το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα, ελπίζοντας στη νίκη που θα του δώσει ελπίδες για την πρώτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-8, 5-11, 6-14.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαϊδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιας, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γραμματικός, Δερβίσης, Μπούσλιε, Δήμου 2, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.