Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 13-7: Άλλο ένα βήμα για το Βελιγράδι (hls)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 13-7 τη Ραντνίτσκι στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και πήρε την έκτη νίκη του σε επτά αγώνες του α' γύρου του Champions League Ανδρών υδατοσφαίρισης.

Oι «ερυθρόλευκοι» πλέον αγγίζουν την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης στο Βελιγράδι.

Τη διαφορά για την ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έκανε ένα σερί 5-0 στο τρίτο οκτάλεπτο, ενώ κορυφαίοι ήταν οι δύο φουνταριστοί, Μουρίκης και Κολόμβος, που σημείωσαν από τρία γκολ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο ξεκίνημα βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια αύξησαν την πίεσή τους και πήραν τα ηνία του ματς, με τον Βάμος να τους δίνει το πρώτο προβάδισμα με 3-2, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου.

Ακολούθησαν γκολ των Μουρίκη και Γενηδουνιά, που έκαναν το 6-3, όμως η Ραντνίτσκι κατάφερε να μειώσει σε 6-5 πριν την ανάπαυλα.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, για να ακολουθήσει ένα φοβερό 5-0, που κατέστησε το υπόλοιπο του αγώνα τυπική διαδικασία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 5-1, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

ΡΑΝΤΙΝΤΣΚΙ (Ούρος Στεφάνοβιτς): Ντομποζάνοφ, Μπράνκοβιτς 1, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Κόιτς, Ουκρόπινα, Ποζνάνοβιτς, Πλιέβανισιτς, Αντιτς, Λούκιτς 1, Βρλιτς 1, Τοντορόφσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.