Γιαντράν Σπλιτ-Ολυμπιακός 8-13: Απόλυτος και πρώτος! (hls)

Ο Ολυμπιακός πέρασε και το «εμπόδιο» της Γιαντράν Σπλιτ επικράτησε με 13-8 και διατηρεί το απόλυτο των εννέα βαθμών σε τρεις αγώνες για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Γιαντράν Σπλιτ και νίκησε δίκαια με 13-8 για την τρίτη αγωνιστική του Α’ ομίλου στο Champions League και έτσι μπαίνει από νωρίς σε τροχιά πρόκρισης στο Final-8 του Βελιγραδίου, ενώ παραμένει και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το προβάδισμα και μόνο στη δεύτερη περιόδο οι Κροάτες ισοφάρισαν σε 3-3, αλλά με δύο γκολ του Φιλίποβιτς πήγαν στο ημίχρονο με τη διαφορά στο +2 (5-3).

Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι πάλεψαν να παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τις απαντήσεις και διατήρησε το προβάδισμα. Με την έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου, ο Βάμος σε παίκτη παραπάνω ανέβασε τη διαφορά στο +3 (9-6).

Ο Ντούζεβιτς μείωσε προσωρινά, αλλά η Γιαντράν έχασε μία ευκαιρία να βγάλει κόντρα στα γκολ του Παπαναστασίου και Δερβίση, ύστερα από καλή κυκλοφορία της μπάλας, τελείωσαν οριστικά την υπόθεση νίκη. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Ανόβερο την Τρίτη (20/12).

Γιαντράν Σπλίτ-Ολυμπιακός: 8-13

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-3, 2-5

Διαιτητές: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Μπουσέ (Γαλλία)

Οι συνθέσεις:

Γιαντράν Σπλιτ (Ντέγιαν Σαβίσεβιτς): Μάρτσελιτς, Μπούριτς 2, Στόγιανατς, Τσάγκαλ 3, Μπούτιτς, Τομάσοβιτς, Μπούκιτς, Ζόβιτς, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Ανιτς.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.