Πρεμιέρα με Προ Ρέκο στο Champions League για τον Ολυμπιακό

Στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, διενεργήθηκε στο Σπλιτ η κλήρωση των ομίλων του Champions League για την περίοδο 2022-23.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο, μαζί με την κάτοχο του τίτλου Προ Ρέκο, την οποία μάλιστα θα υποδεχθεί στον Πειραιά στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στις 15/11. Στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται η πολύ ισχυρή πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελονέτα, η Ραντνίτσκι, το Ανόβερο και η Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ ο όμιλος θα συμπληρωθεί με δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Ως συνήθως, ο βαθμός δυσκολίας του ομίλου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ομάδες που θα τον συμπληρώσουν μέσω προκριματικών, καθώς εκεί μετέχουν κάποια πολύ ισχυρά συγκροτήματα, όπως η Μπρέσια και η Ορβοσι.

Από τον όμιλο των «ερυθρολεύκων» θα προκριθούν στο final-8 του Βελιγραδίου τέσσερις ομάδες, ενώ από τον Β΄ όμιλο τρεις συν την οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ.

Οι όμιλοι του Champions League:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Προ Ρέκο (Ιταλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ανόβερο (Γερμανία), Ραντνίτσκι (Σερβία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νικήτρια προκριματικού D, Νικήτρια προκριματικού B

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Σπαντάου (Γερμανία), Νικήτρια προκριματικού Α, Νικήτρια προκριματικού C


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.