Ντ. Τυφλίδας – Ολυμπιακός 6-19: Υγιεινός περίπατος… (hls)

Κατά πολύ ανώτεροι οι "Ερυθρόλευκοι" παρά την απουσία του Βάμος

Σοβαρός, απόλυτα συγκεντρωμένος κι αντίστοιχα αποφασιστικός εμφανίστηκε στην Τυφλίδα της Γεωργίας, συντρίβοντας την τοπική Ντιναμό 19-6 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Champions League υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Ο Χέρβο Κόλιανιν κι οι παίκτες προσδοκούσαν σε μια δυνατή προπόνηση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής (17/10) που θα τους φέρει αντιμέτωπους με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο στην Ιταλία αλλά με την απόδοση που έπιασαν δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Γεωργιανούς.

Εξ αρχής πήραν το προβάδισμα και δεν το άφησαν ποτέ! Είναι χαρακτηριστικό πως με τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών προηγούνταν 5-0 ενώ με την έναρξη του δεύτερου οκτάλεπτου το σκορ είχε γίνει 6-1. Στη μοναδική περίπτωση που οι γηπεδούχοι έδειξαν ικανοί να βγάλουν αντίδραση, έχοντας μειώσει σε 6-2, ο Μπίγιατς είπε “όχι” στην κόντρα- επίθεση της Ντιναμό και στον Τζικτσιαρένκα με τον τεχικό του Ολυμπιακού να καλεί τάιμ άουτ.

Κίνηση που λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα του, επαναφέροντας την αναμέτρηση στα μέτρα της ομάδας του. Με πρωταγωνιστή τον Φουντούλη οι “Ερυθρόλευκοι” έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 10-3 δίνοντας…. τυπικό χαρακτήρα στο υπολοιπο του αγώνα,

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 3-4, 1-3, 2-6

Διαιτητές: Σβαρτς (Ισραήλ), Τσόπιτς (Κροατία)
Οι συνθέσεις:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Κιριακίντι, Ακβλεντιάνι 1, Τζικτσαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βαπένσκι 2, Βλάχοβιτς, Τάνκοσιτς, Ιμναϊσβίλι 1, Μαγκρακβελίτζε, Τζακάια, Πιέσιβατς 1, Γκβετάτζε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 2, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαϊδης 4, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.