Ξενάκη: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση σε ακόμη ένα final-4, η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού υποδέχεται (5/2, 18:30) στον Πειραιά τη Ντουναουιβάρος, στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και Ευρώπης αντιμετωπίζουν την ομάδα που νίκησαν πέρυσι στον τελικό της Βουδαπέστης και θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν ένα προβάδισμα για τη ρεβάνς, που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες (26/2) στην Ουγγαρία.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς θα καθήσει μόλις για δεύτερη φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη. «Αυτές τις ημέρες, προετοιμάσαμε τα πάντα. Νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Περιμένουμε την ουγγρική ομάδα στον Πειραιά, είναι ένα ματς διαφορετικό από τα άλλα, πρέπει να παίξουμε με πολλή σοβαρότητα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε με νίκη. Η Ντουναουιβάρος είναι μια ομάδα που έχει προσδοκίες και έρχεται στον Πειραιά να δείξει τον καλύτερό της εαυτό. Ωστόσο, ξέρω τι αθλήτριες έχουμε και ξέρω ότι έχουμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Τίποτα περισσότερο, οι αθλήτριες είναι έτοιμες και προχωράμε. Πάμε για τη νίκη».

Από την πλευρά της, η διεθνής φουνταριστός Έλενα Ξενάκη υπογράμμισε: «Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον νέο προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι το περιμένουμε αρκετό καιρό και ανυπομονούμε για το αυριανό. Η Ντουναουιβάρος είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, παρ΄όλα αυτά δεν μας φοβίζει. Ο Ολυμπιακός είναι υπερ-πρωταθλητής Ευρώπης και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν δεν αφήσουμε τις Ουγγαρέζες να παίξουν το δικό τους παιχνίδι, νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.