Παυλίδης: «Δεν θα πιστεύετε τα Κύπελλα Πρωταθλητριών που θα κατακτήσουμε» (vid)

Το πιο γλυκό τρόπαιο της ζωής του χαρακτήρισε την κατάκτηση της Euroleague στο γυναικείο πόλο από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης στην άφιξη του συλλόγου στο Ελ. Βενιζέλος τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/5).

Ο προπονητής του τμήματος τόνισε πως ήταν η πιο δύσκολη κατάκτηση τίτλου στην καριέρα του, σημειώνοντας όμως πως αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι αναμένονται κι άλλες παρόμοιες χαρές τα επόμενα χρόνια!

Παράλληλα σχολίασε το μέλλον της ομάδας καθώς και το ότι δεν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο, ευχόμενος παρ’ολα αυτά να αποδειχτεί ψεύτης!

Μεταξύ άλλων ο Χάρης Παυλίδης σημείωσε πως:

«Ήταν το πιο δύσκολο τρόπαιο. Μια ιδιαίτερη χρονιά με πανδημία, με προετοιμαία της Εθνικής, με λιγοστές προπονήσεις με διακοπή πρωταθλήματος και μόνο με Ελληνίδες παίκτριες το κάνει το πιο δύσκολο και το πιο… γλυκό!».

Για το τι ήταν ποιο δύσκολο; Ο δρόμος προς τον τελικό η κατάκτηση του τροπαίου: «Κάθε ματς ήταν ξεχωριστό. Ο ημιτελικός για παράδειγμα ήταν ένα απιχνίδι απέναντι στο φαβορί του τουρνουά μέσα στην έδρα της. Ο τελικός ήταν πιο δύσκολος όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Από αουτσάιντερ γίναμε φαβορί και είχαμε άγχος όπως αποδείχτηκε και από το σκορ της νίκης μας. Παίξαμε με την ψυχή μας παρά με το μυαλό μας. Το κερδίσαμε χάρις την αμυντική μας εικόνα».

Για το που το αφιερώνει: «Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη, ειδικά για τη μετάδοση του ματς, καθώς θα ήταν κρίμα να μην δει κανείς την προσπάθειά μας. Τον πρόεδρό μας κ. Μπουντούρη που μας δήλωσε στην Ευρώπη και φυσικά τον «ανώνυμο» Ολυμπιακό φίλαθλο που με το υστέρημά του βοηθάει τον σύλλογο και τα ερασιτεχνικά τμήματα».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού:«Ξέρω πως έρχοντaι καλύτερες καταστάσεις στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πόλο. Ξέρω πως τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα φτάσει σε νούμερα Κυπέλλων Πρωταθλητριών που δεν θα τα πιστεύετε. Θα το δείτε πως θα κερδίζουμε ένα κάθε δύο χρόνια. Απλά χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου και όλα θα πάνε καλά με τη σωστή διαχείριση».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει το δικό του κολυμβητήριο: «Κάθε φορά τα τελευταία 10 χρόνια κουβεντιάζουμε το ίδιο πράγμα. Έχει κουράσει όλο αυτό. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν πιστεύω πως θα γίνει. Από το 2014 ακούμε την ίδια κουβέντα. Μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί αν φτιαχτεί θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.