Ολυμπιακός: Η ώρα του μεγάλου ραντεβού

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είναι έτοιμα, παρά τα τεράστια προβλήματα να κατακτήσουν εκ νέου την κορυφή της Ευρώπης.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Βουδαπέστη με στόχο την κατάκτηση για μία ακόμη φορά της Ευρωπαϊκής κορυφής στο F4 της Ευρωλίγκας. Τη Μεγάλη Παρασκευή στις 13.15 (One Channel) τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδης θα βρεθούν αντιμέτωπες με τη Ουίπεστ, ομάδες που σίγουρα είναι στα μέτρα τους.

Α’ Ημιτελικός:13:15 Ολυμπιακός-Ούιπεστ και Μεγάλο Σάββατο (1/5): 18:45 Μικρός Τελικός – 21:15 Μεγάλος Τελικός.

Παυλίδης: “Να κάνουμε τον κόσμο περήφανο”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr για την παρουσία της ομάδας στο Final 4 της Ευρωλίγκα ανέφερε τα εξής:
«Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που θα βρεθούμε για μια ακόμα φορά στην τελική φάση της Ευρωλίγκα, στο Final 4 του πρωταθλήματος Ευρώπης. Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι. Τα προβλήματα ήταν μεγάλα και δεν ξέραμε, λόγω πανδημίας αν θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με ρόστερ, αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρσι, χωρίς ξένες αθλήτριες και αν κάποιος μας έλεγε το Σεπτέμβρη ότι τώρα θα παίζαμε στο Final 4 θα μας φαινόταν απίστευτο, αλλά καταφέραμε να κάνουμε δυο πολύ καλά τουρνουά. Η ομάδα έδειξε συνοχή, παρότι κάναμε πολύ λίγες προπονήσεις σε σχέση με άλλες χρονιές και χωρίς καθόλου προετοιμασία. Χωρίς παιχνίδια δυνατά και αγωνιστικό ρυθμό, μπορέσαμε να φτάσουμε στους τέσσερις.

Έτσι με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια ψυχολογία θα πάμε να παίξουμε τη Μεγάλη Παρασκευή, ένα παιχνίδι το οποίο είναι ο πρώτος τελικός. Θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, έχουμε κάνει καλή προπόνηση, μας λείπει μόνο ο αγωνιστικός ρυθμός, αφού περιμέναμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη το οποίο θα ήταν μια πρόβα τζενεράλε για να δούμε τις αδυναμίες μας. Τελικά ήμασταν και εκεί άτυχοι και θα πάμε να παίξουμε με την Ούιπεστ την Παρασκευή χωρίς ούτε ένα σημαντικό παιχνίδι τον τελευταίο μήνα.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στα κορίτσια. Είμαι πολύ αισιόδοξος και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε υπερήφανο τον σύλλογό μας και τους φιλάθλους μας για μια ακόμα φορά και να γυρίσουμε με ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.