Θριαμβευτές οι μικροί του Ερ. Αστέρα!

Η Κ19 του Ερυθρού Αστέρα επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Youth League!

Η ομάδα Νέων του Ερυθρού Αστέρα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Youth League, ως δεύτερη στον όμιλο πίσω από την Μπάγερν, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με γκολ του Ραντούλοβιτς. Με έναν πόντο ολοκλήρωσαν οι Πειραιώτες τη διοργάνωση, από την εντός έδρας ισοπαλία με την Τότεναμ.

Ο Αστέρας θα έπαιρνε ακόμα και με ήττα την πρόκριση, καθώς η Τότεναμ που τον κυνηγούσε στη βαθμολογία, γνώρισε εντός έδρας ήττα 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έψαξε το γκολ και προσπάθησε να βγάλει επιθετικότητα χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 17’ ο Μπουλάρι, είχε την πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό, ακολούθησε ένα καλό σουτ του Λιάτσου στο 25’, με τον Κάτιτς να αποκρούει. Στο 27ο λεπτό ο Μαρτίνης δοκίμασε εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το ημίχρονο έληξε με άσχημο τρόπο για την ελληνική ομάδα, καθώς ο Ραντούλοβιτς σκόραρε στο 41ο λεπτό, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεσε στο ξεκίνημα για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε. Μάλιστα στο 53ο λεπτό ο Λιάτσος μετά από ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κάτιτς, για την πιο σημαντική ευκαιρία των ερυθρόλευκων στο ματς. Στο 69’ ο Ερυθρός Αστέρας έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Μπάντοβιτς, με τον Τζολάκη να προχωρά σε σπουδαία επέμβαση. Στο 77’ οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν χέρι του Μίλικιτς μέσα στην περιοχή. Στο 81ο λεπτό ο Λιάτσος, ο πιο δραστήριος παίκτης των γηπεδούχων, εξαπέλυσε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα μια ευκαιρία, με τον Νικόλη να απειλεί με κοντινή κεφαλιά, χωρίς αποτέλεσμα. Ένα λεπτό αργότερα ο νεοεισελθών Ντότης αστόχησε από κοντά και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο χωρίς νίκη. 

Ολυμπιακός Κ19 (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (62’ Νεοφυτίδης), Φέκκας (81′ Βοϊλης), Κατσαβάκης (68’ Κατσαβάκης), Λιάτσος, Κεραμίδας (68’ Τσέλιος), Μπουλάρι (81′ Ντότης)

Mπάγερν Μ. 14β.
Ερ. Αστέρας 11β.
Τότεναμ 7β.
Ολυμπιακός  1β.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.