Έρευνα για άλλους πέντε ταραξίες

Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμα πέντε ατόμων που φέρεται πως ενεπλάκησαν στα επεισόδια του ματς της Youth League, μεταξύ Ολυμπιακού και Μπάγερν.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστούν οι δράστες των επεισοδίων το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική του Youth League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακόμα πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια και αναζητούνται.

Στο μεταξύ, ο 31ετών ηλεκτρολόγος ο οποίος συνελήφθη χθες ανέφερε πως τα… πολεμοφόδια που βρέθηκαν στο σπίτι του ήταν για προσωπική χρήση για το Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι και γεμιστήρας, 50 φυσίγγια, 2 μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική), 10 φωτοβολίδες χειρός, 2 ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), 3 πτυσσόμενοι μεταλλικοί σουγιάδες, 4 κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, 3 πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, 3 usb και 2 κάρτες μνήμης, 2 κινητά τηλέφωνα και 2 κάρτες sim.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.