Πέδρο: «Αν φύγω, θα είναι με ψηλά το κεφάλι»

Ο Πέδρο Ροντρίγκες δηλώνει πως δεν θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά ίσως αναγκαστεί να το κάνει για να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Πέδρο Ροντρίγκες δηλώνει πως δεν θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά ίσως αναγκαστεί να το κάνει για να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ισπανός επιθετικός, χάρισε στους Καταλανούς το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ πετυχαίνοντας το νικητήριο 5-4 στο «επικό» ματς με τη Σεβίλλη στην Τιφλίδα έχοντας μπεί σαν αλλαγή. Όμως το χθεσινό μπορεί και να ήταν το τελευταίο του ματς με την ομάδα στην οποία αναδείχτηκε.

Φήμες τον θέλουν εδώ και καιρό να αποχωρεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πριν από το παιχνίδι της Τιφλίδας, ο τεχνικός γραμματέας της Μπάρτσα Ρόμπερτ Φερνάντες αποκάλυψε ότι ο παίκτης του είπε ότι θέλει να αποχωρήσει από το Καμπ Νόου.

Ο ίδιος ο Πέδρο, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ τον διέψευσε και τόνισε ότι δεν επιθυμεί να φύγει.

«Αν θέλω να φύγω; Η απάντηση είναι όχι, αλλά το θέμα είναι περίπλοκο. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά όπως λέγεται, κάτι που δείχνει έλλειψη σεβασμού. Είναι θέμα συνέχειας, λεπτών συμμετοχής. Είμαι φιλόδοξος παίκτης. Είτε μείνω είτε φύγω, θα είμαι πάντα μέλος αυτής της ομάδας. Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς, αλλά θέλω να απολαύσω αυτό τον τίτλο. Τα σχόλθα του Ρόμπερτ Φερνάντες ήταν άδικα. Μίλησα μαζί του και δεν ξέρει τι έχω περάσει στην ομάδα για να μιλά έτσι για μένα. Ξέρω τι είμαι και θα είμαι πάντα άνθρωπος της Μπαρστελόνα. Σήμερα είμαι εδώ και είμαι ευτυχισμένος. Αν φύγω, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά, αφού τα έχω δώσει όλα. Αυτός ο κόσμος και αυτός ο σύλλογος είναι απίστευτοι», είπε ο Πέδρο, ο οποίος έλαβε και τη στήριξη του Λιονέλ Μέσι:

«Είμαι ευτυχισμένος που ο Πέδρο πέτυχε το νικητήριο γκο.. Προσωπικά δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει, αλλά είμαστε  όλοι δίπλα του και τον στηρίζουμε. Θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτόν και το αξίζει μετά από όλα όσα έδωσε. Ό, τι και να αποφασίσει θα έχρι τη στήριξή μας».

Ο Λουίς Ενρίκε, μετά την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου της θητείας του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τόνισε για την απόφασή του να μην ξεκινήσει τον Πέδρο στην Τιφλίδα:

«Πριν από μερικές μέρες εγκατέλειψε την προπόνηση με τραυματισμό, ενώ ξέρετε και τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες. Έτσι διάλεξα τον Ραφίνια, επειδή πίστεψα ότι θα ήταν καταλληλότερος για την περίσταση και θα έκανα ξανά το ίδιο. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για το θέμα, αλλά δεν πρόκειται να πω τίποτε άλλο γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.