Ολυμπιακός: Ενόχληση για Κατσαφάδο

Τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου, σε συνάντηση που έγινε χθες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Super Cup, εξέφρασε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Έγινε χθες Πέμπτη 3 Αυγούστου μια συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τον τελικό του UEFA Super Cup που διεξάγεται στις 16 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Στην συνάντηση αυτή πέρα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., παρέστησαν τα τρία μέρη που σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί διοργανώνουν τον τελικό.

Δηλαδή εκπρόσωποι της UEFA, εκπρόσωπος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου κ. Βασίλης Βασιλειάδης) και εκπρόσωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Βερνίκος).

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κατσαφάδος που εκλέγεται στον Πειραιά, δεν ανέφερε τους εκπροσώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ενημέρωση που έκανε για την συνάντηση από τα social media.

Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά για κάποιον που έλκει την πολιτική του δύναμη και απολαμβάνει υπουργικούς θώκους με την υποστήριξη των Πειραιωτών.

Ελπίζουμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας