Και πως να το χάσει;

Με τέρματα των Μέσι (39΄) και Φάμπρεγκας (88΄), η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα νίκησε τη Πόρτο 2-0 στο «Λουϊ ΙΙ» του Μονακό και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Με τέρματα των Μέσι (39΄) και Φάμπρεγκας (88΄), η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα νίκησε τη Πόρτο 2-0 στο «Λουϊ ΙΙ» του Μονακό και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για τέταρτη φορά στην ιστορία της.
 
Ο… μικρός μάγος που λέγεται Λιονέλ Μέσι δεν είχε σκοράρει εώς απόψε σε τελικό ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και μάλλον αυτό τον είχε πειράξει καθώς ήταν η μοναδική διοργάνωση που δεν το είχε καταφέρει. Με μια απίθανη τρίπλα στον γκολκίπερ Ελτον, στο 39′ ο Μέσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πόρτο, πέτυχε το 1-0, ανοίγοντας το δρόμο της κατάκτησης του τροπαίου από την Μπάρτσα.

Το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα πέτυχε ο Φάμπρεγας (το πρώτο του με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα») στο 88′, αφού έκανε εκπληκτικό κοντρόλ στον αέρα σε πάσα του Μέσι και ενώ η Πόρτο έπαιζε από το 84′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ρολάντο. Στην εκπνοή αποβλήθηκε και ο Γκουαρίν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το Σούπερ Καπ Ευρώπης του 2011 είναι ο 12ος τίτλος της μυθικής Μπαρτσελόνα στην εποχή του Πεπ Γκουαρντιόλα. Δύο Champions League, τρία Πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα Κύπελλο Ισπανίας, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ήταν η συγκομιδή έως σήμερα.

Διαιτητής: Μπγιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)
Κίτρινες: Ινιέστα – Κρ.Ροντρίκες, Ρολάντο, Γκουαρίν
Κόκκινες: Ρολάντο (δεύτερη κίτρινη 86΄), Γκουαρίν (90΄)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντ.Άλβες, Μασεράνο, Αμπιντάλ, Αντριάνο (65΄ Μπούσκετς), Τσάβι, Κεϊτά, Ινιέστα, Πέδρο (80΄ Φάμπρεγκας), Μέσι, Βίγια (62΄ Σάντσεζ)
ΠΟΡΤΟ: Ελτον, Σαπουνάρου, Ρολάντο, Οταμέντι, Φουσίλε, Γκουαρίν, Σόουζα (77΄ Φερνάντο), Μουτίνιο, Χουλκ, Κλέμπερ (77΄ Μπελούσι), Κρ.Ροντρίκες (68΄ Βαρέλα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.