Το πιστεύει ο Μαρσελίνιο

Με τη βοήθεια του κόσμου η Skoda Ξάνθη μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σταντάρ, όπως τόνισε ο Μαρσελίνιο.

Με τη βοήθεια του κόσμου η Skoda Ξάνθη μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σταντάρ, όπως τόνισε ο Μαρσελίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος ξεκαθάρισε ότι σέβεται την ομάδα της Λιέγης, αλλά δεν τη φοβάται, αφού οι ακρίτες έχουν νικήσει κι άλλες μεγάλες ομάδες στο γήπεδό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να πω ότι σεβόμαστε πολύ την Σταντάρ Λιέγης. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Για εμάς είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και στο γήπεδό μας έχουμε κερδίσει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ. Δεν έχουμε λόγο να μην κερδίσουμε το παιχνίδι. Από την αρχή θα μπούμε δυνατά και ομαδικά. Με την όμορφη ατμόσφαιρα που θα έχουμε εδώ, πιστεύω πως θα πετύχουμε κάτι καλό. Γιατί είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι. Η αναμέτρηση με την Λίνφιλντ ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να
διαβάσουμε διαφορετικά τον αυριανό αντίπαλο. Μακάρι να φύγουμε νικητές».

Ατομικό ο Σολτάνι, δείπνο στους Βέλγους

Ο Νίκος Καραγεωργίου δούλεψε το απόγευμα της Τετάρτης (31/7) για τελευταία φορά πριν το μεγάλο ματς με τους παίκτες του, με την προπόνηση να έχει να κάνει κυρίως με θέματα τακτικής και στημένες φάσεις. Το μοναδικό πρόβλημα για τον έμπειρο τεχνικό είναι ο Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Η αποστολή της Ξάνθης θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι άνθρωποι της Skoda παρέθεσαν δείπνο στη διοίκηση των Βέλγων, όπως προστάζουν οι επιταγές της UEFA. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με τους ακρίτες να εκπροσωπούνται από τους Γιάννη Παπαδημητρίου, Κώστα Κωνσταντινίδη και Βασίλη Δανιήλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.