Εμφύλιος και στο Europa League

Η Τσέλσι απέκλεισε στην ρουλέτα των πέναλτι την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 4-3, με τον Αζάρ να ευστοχεί στο τελευταίο. Εμφύλιος και στον τελικό του Europa League καθώς οι μπλε θα παίξουν με την Άρσεναλ.

Η Τσέλσι μετά από δυο απόλυτα ισορροπημένα ματς απέκλεισε στην ρουλέτα των πέναλτι την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 4-3! Στο τελευταίο πέναλτι ευστόχησε ο Αζάρ ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Εμφύλιος και στον τελικό του Europa League καθώς οι μπλε θα παίξουν με την Άρσεναλ.

Η Άιντραχτ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Έτρεξε, πίεσε και έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι! 

Στο 14ο λεπτό… ο Ντα Κόστα έπιασε στην κίνηση δυνατό σουτ και ο Κέπα πετάχτηκε στο γάμα για να στείλει την μπάλα κόρνερ!

Από το 20ο λεπτό και μετά η Τσέλσι βελτιώθηκε αισθητά. Έτρεξε περισσότερο και πίεσε ψηλά! 

Αρχικά ο Ζιρού στο πρώτο δοκάρι με πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τραπ (20′). Ακολούθησε η κεφαλιά του Νταβίντ Λουίζ που έβγαλαν οι αμυντικοί της Άιντραχτ πάνω στην γραμμή (24′) και το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι!

Μπαλιά του Αζάρ στην πλάτη της άμυνας και από διαγώνια θέση ο Λόφτους-Τσικ νίκησε τον Τραπ για να κάνει το 1-0 (28′). 

Καλή εκκίνηση κάνει και στο δεύτερο ημίχρονο από την Άιντραχτ η οποία αυτή την φορά ανταμείφθηκε. 

Ο Γκατσίνοβιτς έβγαλε τετ-α-τετ τον Γιόβιτς και αυτός φυσικά δεν αστόχησε (49′) σκοράροντας και στο δεύτερο ματς με την Αγγλική ομάδα. Ισοφάριση για τους Γερμανούς που συνέχισαν την πίεση καθώς το γκολ τους έδωσε αυτοπεποίθηση!

Στο 60ο λεπτό ο Γκατσίνοβιτς έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Κέπα έδιωξε με τις γροθιές!! Στο 78ο λεπτό ο Τζαπακόστα σούταρε δυνατά για τους γηπεδούχους και ο Τραπ έσωσε δύσκολα και το ίδιο συνέβη και στο 88ο λεπτό στο σουτ του Ζιρού! Το ματς έληξε 1-1 και οι ομάδες οδηγήθηκαν σε παράταση!

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Αλέρ, στην επιστροφή του στους αγώνες με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Νταβίντ Λουίζ στο 101ο λεπτό και ο Τζαπακόστα στο 107ο έδιωξαν πάνω στην γραμμή!

Στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε η Τσέλσι! Στο 111ο λεπτό με το σουτ του Έμερσον και στο 115ο ο με το σουτ του Τζαπακόστα ο Τραπ αναγκάστηκε να κάνει δύο σημαντικές επεμβάσεις, να κρατήσει το 1-1 και να στείλει το ματς στα πέναλτι!

Στην διαδικασία ο Αθπιλικουέτα αστόχησε για την Τσέλσι… όμως οι Χίντερεγκερ και Πασιένσια αστόχησαν στα δύο τελευταία πέναλτι για την Άιντραχτ και με το τελευταίο πέναλτι ο Αζάρ έστειλε την Τσέλσι στον τελικό με σκορ 4-3!

Δεύτερος εμφύλιος καθώς η Τσέλσι σε Λονδρέζικο ντέρμπι θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ!!!

ΤΣΕΛΣΙ : Κέπα – Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (74′ Τζαπακόστα), Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον – Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (86′ Μπάρκλεϊ), Κόβατσιτς – Γουίλιαν (62′ Πέδρο), Αζάρ, Ζιρού (96′ Ιγκουαΐν)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. : Τραπ – Άμπραχαμ, Χίντερεγκερ, Φαλέτ – Ντα Κόστα, Ρόντε (70′ Ντε Γκούζμαν), Χασέμπε, Γκατσίνοβιτς (118′ Πασιένσια), Κόστιτς – Γιόβιτς, Ρέμπιτς (90+ Αλέρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.