Τσέλσι – Βασιλεία από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD

To Europa League παίρνει την σκυτάλη από το Champions League και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, τη M. Πέμπτη 2 Μαΐου στις 22:05 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τον επαναληπτικό αγώνα Τσέλσι - Βασιλεία για την ημιτελική φάση του θεσμού, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

To Europa League παίρνει την σκυτάλη από το Champions League και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, τη M. Πέμπτη  2 Μαΐου στις 22:05 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τον επαναληπτικό αγώνα Τσέλσι – Βασιλεία για την ημιτελική φάση του θεσμού, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Οι «μπλε» με όπλο τη νίκη με σκορ 2-1 από το πρώτο ματς στην Ελβετία, θα επιδιώξουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό, την ίδια στιγμή που η Βασιλεία θα προσπαθήσει να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή.

Ο αγώνας Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου στην 01:00 και την Κυριακή του Πάσχα 5 Μάιου στις 20.00 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

. “Europa League Live” – Novasports & Novasports 1 HD

Με τη λήξη των αγώνων τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος που παρουσιάζει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!