«Τώρα κλαίμε…»

«Νεκροταφείο» θύμιζαν τα αποδυτήρια της Ντιναμό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League. «Συνολικά ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε, αλλά χάσαμε και τις δύο φορές. Πιο συγκεκριμένα κυριαρχήσαμε , στα τρία από τα τέσσερα ημίχρονα. Κι όμως εκείνοι πήραν έξι βαθμούς και την πρόκριση, ενώ εμείς τίποτα. Χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος κι αυτοί με μόνο μία μας νίκησαν και τώρα κλαίμε», δήλωσε ο πρόεδρος Ζόραν Μάμιτς. 

Αντίθετα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς, «έβγαλε το καπέλο» στον ΠΑΟΚ. «Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη ομάδα από τη Χάιντουκ και ο ΠΑΟΚ από τη Ντιναμό. Χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά κέρδισε η ομάδα που ήταν καλύτερα οργανωμένη» είπε.

Ο μεγάλος άσος της Ντιναμό, Νταβόρ Σούκερ, που επίσης βρέθηκε μεταξύ των θεατών, τόνισε: «Είναι δύσκολο να αγωνιστείς σε παγωμένο γήπεδο. Η Ντιναμό σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ ο ΠΑΟΚ αξιοποίησε τη μοναδική που του παρουσιάστηκε και του αξίζουν συγχαρητήρια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!