“Ντροπή για την Κροατία”

Ο Βαχίντ Χαλίλχοβιτς πήρε θέση για τα γεγονότα της Τρίτης.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που το “Μάξιμιρ” θα είναι γεμάτο την Τετάρτη. Ακόμα τόνισε χαρακτηριστικά ” Δεν είμαστε φαβορί”, επίσης αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη μη χρησιμοποίηση του Κρέσιτς από τον Μάκη Χάβο.

Στη συνέντευξη Τύπου, η οποία κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλότερους τόνους από αυτούς που έχουμε συνηθίσει από τον “Βάχα”. Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αφού καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα, ανέφερε ως φαβορί τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο την Τετάρτη .”

Για το αν η ομάδα του είναι το φαβορί της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ: “Φαβορί; Όχι δεν είμαστε το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη εμπειρία ως ομάδα και παίζει πολύ καλά το αμυντικό παιχνίδι.”

Για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του: ” Κάθε παίκτης θέλει πάρα πολύ να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιστεύω πως, όλοι οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα κλείσουμε το 2010 με μία μεγάλη επιτυχία. Φέραμε την υπόθεση στα μέτρα μας και τώρα είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε.”

Για την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ: “Είναι μία καταδικαστέα πράξη. Συγχωρήστε με, αλλά δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα. Όσα συνέβησαν είναι ντροπή, όχι μόνο για τη Ντιναμό ως ομάδα, αλλά για όλο το Ζάγκρεμπ και όλη την Κροατία. Είμαι συγκλονισμένος. Θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο και στη δική μας αποστολή.”

Για όσα ακούγονται για τη μη χρησιμοποίηση του Ντάριο Κρέσιτς, επειδή είναι Κροάτης: “Όταν έπαιζα στη Ναντ εναντίον της Παρτιζάν, οι δημοσιογράφοι με ρώτησαν πώς μπορώ να παίξω εναντίον της. Και είπα, αυτή είναι η δουλειά μου. Με πλήρωναν οι άνθρωποι της Ναντ και θα ήμουν ευτυχής αν πετύχαινα έως και 10 γκολ στην Παρτιζάν! Στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχουν φυλετικές, εθνικές και πολιτικές διακρίσεις. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πήρε απόφαση παράξενη και παράδοξη. Εγώ δεν θα το έκανα.”

Για το αν αισθάνεται νευρικός: “Όχι, καθόλου, γιατί δεν είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της καριέρας μου. Είχα πολλές πιο σημαντικές “εξετάσεις” να δώσω. Απλώς, θα ήθελα να είχαμε συνηθίσει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ίσως θα έπρεπε να γυρίσουμε νωρίτερα από το Ροβίνι. Αλλά από την άλλη ίσως είναι καλύτερο που ήρθαμε τώρα, για να προσαρμοστούν στο κρύο και οι παίκτες.”

Για το τι είπε στους παίκτες του: “Τους είπα ότι θα παίξουν τον αγώνα της χρονιάς. Πρέπει να είναι περήφανοι και ευτυχής που παίζουν σε μία ομάδα όπως η Ντιναμό. Στα μάτια τους είδα την αποφασιστικότητα και τη θέληση που ήθελα να δω. Έχουν μεγάλη διάθεση και σας εγγυώμαι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.