“Πετάει” για το… χρυσό βαθμό

Μια ισοπαλία είναι αρκετή προκειμένου το βράδυ της Τετάρτης στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση...

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί (10.30) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την πόλη της Κροατίας. Οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ανησυχητικές για τις συνθήκες  «φιλοξενίας» αλλά έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν την ακεραιότητα όλων, λαμβάνοντας επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν από την αναχώρηση, δεν έγινε και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πέρα από την οριστική και σημαντική απουσία του Βλάνταν Ίβιτς, εκτός τέθηκε κι ο Στέλιος Μαλέζας. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ελέω και της απουσίας του Μπρούνο Τσιρίλο στην Αθήνα καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό της σχέσης τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Κοντρέρας αλλά πριν από το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι αποχώρησε.

Επιπλέον, ο Πάμπλο Γκαρσία επλήγη από ίωση, ανέβασε πυρετό με συνέπεια να παραμείνει κλινήρης, δίχως να εκφράζονται αμφιβολίες για την παρουσία του στον μεθαυριανό αγώνα. Γενικότερα, ο Μάκης Χάβος δεν έδειξε διάθεση ν’ αλλάξει πολλά σε σχέση με όλα όσα έδειξε το περασμένο Σάββατο, κόντρα στον Ηρακλή. Ίσως μάλιστα η μοναδική διαφοροποίηση να εντοπίζεται στα άκρα της αμυντικής γραμμής, με την επιστροφή είτε του Μπουσαϊντί είτε του Λίνο.

Αν τελικά προτιμηθεί ο Τυνήσιος ως δεξιός οπισθοφύλακας κι ο Λίνο δεν μπορεί να βγάλει ενενήντα αγωνιστικά λεπτά, τότε θα μετατοπισθεί ο Σνάουτσνερ αριστερά κι ίσως ο Βραζιλιάνος πάρει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Αναλυτικά η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Δευτέρα τους αγώνες από τους οποίους θα απουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Κέρκυρα και Πανσερραϊκό χάνει ο Βιτόλο, που ούτως ή άλλως θ’ απουσίαζε καθώς έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ο Κοντρέρας κι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βόλο ο Φωτάκης.

Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.