Χάβος: “Στο Ζάγκρεμπ για την πρόκριση”

"Θα τα πούμε στο Ζάγκρεμπ. Πάμε να φέρουμε την πρόκριση!", είπε μετά την λήξη της αναμέτρησης o Mάκης Χάβος.

“Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι η εικόνα μας βελτιώθηκε συνολικά. Μας μένει η πίκρα και η στεναχώρια γι αυτό το αποτέλεσμα. Είναι η κακιά στιγμή. Δεν νομίζω πως στοίχησαν οι απουσίες, η σωστή λειτουργία της άμυνας είναι συνολική ευθύνη”, εξήγησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ φάνηκε σίγουρος για τη συνέχεια: “Θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, έχουμε καλή ομάδα”.

Βιερίνια: “Τα γκολ είναι καλά όταν νικάς. Σε όλο το 90λεπτό ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο τέλος κάναμε το λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και δεχτήκαμε το γκολ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα δουλέψουμε έχουμε τώρα το πρωτάθλημα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και μετά θα σκεφτούμε το παιχνίδι της Ντιναμό. Πρέπει να παίξουμε 90λεπτά και να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπόσχομαι τίποτα. Πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα, και σίγουρα θα βρούμε πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Ζουέλα: “Σίγουρα όταν προσπαθέις και στο τέλος τρως γκολ είναι λογικό. Με αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο ματς. Εγώ νομίζω ότι εκεί δεν είχαμε συγκέντρωση όπως σε όλο το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν σκοράρεις το πληρώνεις. Είμαστε στεναχωρημένοι. Σίγουρα ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα πάμε στην Ντιναμό για τη νίκη. Πρέπει να ξεκουραστούμε και όταν έρθει το παιχνίδι να δούμε πως θα παίξουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.